Skip to content
octombrie 29, 2007 / Adrian

Comedia erorilor

N-as mai fi scris de ei, ca nu-mi face nicio placere, dar m-a stirnit postul asta (by the way, interesant blogul). Adrian Tudor se minuneaza acolo ca recordul site-ului Spt FM este de 566 de vizitatori pe zi, intr-o epoca in care site-urile de sport fac legea in .ro. Eu ma minunez de altceva. Oamenii care conduc cirnatzaraia de acolo (vorba lu’ Tuca :D) au lansat un site, in spetza www.sptfm.ro, intr-un format macar discutabil, la care se adauga anonimatul absolut total in care pluteste. Asta, desi, la inchiderea Sport Total, aveau pe mina un site, cel al ziarului, cu o medie care se invirtea in jurul a 31.000 de unici pe saptamina si care evolua undeva in zona locului 10 in trafic.ro, la sectiunea sport. Pretty decent, ba chiar mai vizibil decit ziarul in sine la vremea aia. Iar viitorul nu era deloc rau. Era suficient sa-l pastreze, cred ca s-ar fi mentinut si acum pe acelasi loc in trafic, chiar si fara sprijinul editorial al ziarului inchis. Comparativ, traficul actualului site este de trei mii si ceva pe saptamina.

Au preferat insa sa-l inchida pe ala vechi, desi tocmai ii schimbasem fatza intr-una laudata de destui oameni mai priceputi decit mine, cu eforturi colosale, cu o mina de oameni si cu bani foarte, foarte putini (bine, nici pe aia nu i-au platit la timp firmei care-l facuse, dar asta e alta poveste). Vechiul spt.ro era cit se poate de aranjat, avea un cms impecabil, tot ce-i mai lipsea era o armata de oameni care sa-l intretina si sa-l dezvolte, plus o promovare cit de cit acceptabila. Si chiar daca li s-au propus, la vremea respectiva, variante prin care site-ul sa nu moara, l-au inchis cu mina lor. Actualul site e, in fapt, un template luat de la Vivvo, solutie destul de neortodoxa pentru o institutie media care se respecta. Unde mai pui ca e probabil singurul site de radio din lume unde nu poti sa gasesti o galerie audio cu cele mai interesante emisiuni sau declaratii date de diversii invitati. Singurul element descoperit la sectiunea audio este … imnul lui Liverpool. Continutul de pe site e calitativ zero, desi netul ar putea fi folosit foarte bine pentru a ridica audientele radioului. Inca un succes media marca Nicolae Bara, dupa inchiderea Sport Total, maritarea ziarului Ziarul, la care se adauga dezastrul de la UTA. De altfel, circula zvonuri cum ca si radioul ar fi pe punctul de a fi impachetat si trimis catre primul cumparator disponibil.

Reclame

2 comentarii

Lasă un comentariu
  1. iulian / nov. 1 2007 4:13 am

    ce sa mai zic domne’? ai dreptate! sa speram ca in curind se va inchide si frigotehnica. in pragul iernii, sa gindeasca domnu’ bara cu adevarat la rece! te-am pupat si poate ne vedem la nea gica, jos. o mai fi deschis pe la el?

  2. el / dec. 18 2009 10:12 pm

    ia sa vedem ce mai zice lume despre radio si site dupa trei ani existenta, trei ani in care oamenii au crescut si au evoluat pozitiv…nu mai criticati „copii”…vorbiti despre „oamenii mari”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s