Skip to content
noiembrie 13, 2006 / Adrian

Sport Total a lansat astazi sapte bloguri

Uf….In sfirsit! Acum citeva zeci de secunde au fost urcate pe site blogurile SPT. Un pas cit se poate de normal pentru un ziar de sport, la care ma bucur ca am participat din plin. Sint multumit de ce a iesit, chiar am impresia, fara sa trag spuza pe turta noastra, ca au ceva in plus. Sa fie cu noroc!

Asadar. Sint sapte la numar, nu au fost lansate pe o platforma separata, ci sint integrate pe http://www.spt.ro. Eu le-as imparti in doua categorii. E simplu de observat de ce.

Andrei Balan. Redactorul sef al Sport Total. Ceva ma face sa cred ca va fi fierbere mare acolo la el 🙂
Radu Banciu. Nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dupa multi cel mai bun comentator sportiv din tara. Inca inainte de a fi gata totul, a burdusit zdravan sectiunea „oheme”. Adica Marseille, marea lui dragoste. In vara, la Turul Frantei, va fi interesant. Pentru mine, blogul lui Banciu era la fel de inevitabil precum ultima despartire dintre Prigoana si Bahmuteanca.

Doru Gheorghiu. Redactor-sef adjunct SPT. Ma bate la cap de doua saptamini cu „hai odata!”. Imi place mult, mult de tot prezentarea pe care si-a facut-o. Merita sa ii citesti rindurile.
Inventatorii fotbalului international. 😀 E…aici e ceva aparte. Este un blog la care presteaza trei persoane. Adica eu, Catalin Apostol si Gabriel Cimpoiasu. Impreuna formam departamentul de f.international de la SPT. Lucram impreuna de atita timp, incit ne-am plictisit unii de altii. Ii visez barba lui Apostol si la 5 dimineatza. Cosmar, evident 😛 Revin. Blogul va fi ceva inedit, dedicat in intregime unei nise care are destui fani. La Andrei, Radu si Doru vor fi opinii, polemici, la noi o sa fie informatie. Placuta, cred eu. Cit despre numele blogului, va las sa descoperiti singuri de unde vine. Cu injuraturile de rigoare 😉

Surprizele vin acum…

Nu ne-am oprit doar la bloguri de redactie. Asa ca o sa avem trei invitati speciali si permanenti. Carora le multumim pentru ca au intrat in jocul nostru si ca au acceptat invitatia.

Este vorba de Ciprian Marica, George Ogararu si Nicolae Mitea. Dap, e adevarat!! Le-a placut ideea si ne-au asigurat ca vor face tot posibilul sa interactioneze cit mai mult cu cei care le vor pune intrebari. Vor vorbi despre viata de zi cu zi, despre echipele lor, reusitele lor, despre cum e sa fii fotbalist profesionist, cum e sa suporti o presiune imensa zi de zi. In masura timpului, o sa fie prezenti destul de des pe http://www.spt.ro. GSP a avut ceva similar cu Steluta Luca si Gabi Torje, dar cei trei sint primii fotbalisti romani, si inca unii extrem de valorosi, care au blog. Asadar, sa-i vedem!
Ok, atit. Deocamdata! 🙂

Reclame

3 comentarii

Lasă un comentariu
  1. iQ666 / nov. 14 2006 1:10 pm

    aveti nevoie si de o prima pagina de prezentare a lor, pt. ca la
    http://www.spt.ro/blogs apar doar directoarele.. eu o sa le citesc pe al lui banciu [neaparat] si pe cel de fotbal international… balan si gheorghiu nu-mi plac de pe vremea cand tastau @ prosport, iar fotbalistii presimt c-o sa se dezumfle repede

  2. ciobanu / dec. 18 2006 4:49 pm

    ady,felicitari pentru munca pe care o faci!

Trackbacks

  1. jurnalismonline.ro » Blog Archive » Bloguri de fotbalisti: Ogararu, Mitea, Marica / Sport Total a lansat bloguri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s