Skip to content
octombrie 12, 2006 / Adrian

Revolutie la Pro Sport, episodul III

Tot din Ringier, pentru ca de acolo pleaca toate in ultimele zile. Pro Sport isi ia inima in dinti si se pregateste sa infrunte o situatie devenita deja o obisnuinta. Mai exact, Dorin Chiotea, redactorul-sef al cotidianului, este la un pas sa-l urmeze pe Razvan Corneteanu in curtea Adevarului. Dorin ar urma sa se ocupe de un cotidian de sport pe care trustul lui Patriciu ar intentiona sa-l lanseze. Numarul 1 de la Pro Sport ar putea fi urmat si de bruma de oameni care ii sint fideli (ii sint?), situatie care ar crea din nou un vid de putere in redactie.

N-ar fi prima oara cind publicatia trustului elvetian suporta un astfel de eveniment. A plecat mai intii echipa Tolontan, momentul prilejuindu-i lui Dorin saltul de la Libertatea in scaunul de redactor-sef la Pro. Socul numarul 2 a fost desprinderea unui nou grup de ziaristi (hop si eu printre ei) care au plecat, in martie 2005, sa infiinteze Sport Total. Ironic pentru cei care stiu cum s-a intimplat atunci, Chiotea este la un pas sa fie chiar el protagonistul unei astfel de „evadari”.

Stirea a mai aparut si aici.

Cine risca un pronostic pentru inlocuitor? 🙂

Reclame

5 comentarii

Lasă un comentariu
 1. Sergiu / oct. 16 2006 2:23 pm

  Cum cine il inlocuieste???
  Clar ca Magiun. Adik inlocuiesti un vizionar al presei sportive cu un altul. Mi se pare normal.

 2. gicu / oct. 18 2006 7:52 pm

  Care a doua plecare? Ca atunci s-a zvonit, dar in afara de Marius Mitran, si el un nume indoielnic (unde mai e acum?), nimeni cunoscut, si-au pastrat oamenii. Dovada ca ST ar fi un ziar de top, daca s-ar bate cu cele locale.

 3. Adrian / oct. 19 2006 12:08 pm

  Sergiu: Vad o fratzie a gemului de prune intre ei.

  Gicu: Unu la mina, nu-ti face impresia ca daca ti-am validat comment-ul, o sa se mai intimple si a doua oara. Doi la mina, e cam penibil sa lucrezi la Prosport, ma refer la tine, si sa ai impresia ca eu nu ma prind. Situatie in care obiectivitatea ta e nula. Asta fiind si motivul pentru care n-o sa iti mai validez nimic. Trei la mina, douazeci si ceva de oameni plecati atunci la Sport Total (lasindu-i la o parte pe ceilalti 20-25 care au fost intorsi din drum de Ringier) nu inseamna „s-a zvonit”. Apropo de ce-a zis Sergiu, te suspectez ca ai fi Magiun.

 4. sergiu / nov. 6 2006 7:07 pm

  1. avetzi-va ca fratzii, tata
  2. mai baga tata si tu ceva pa blog. las-o dreacu da roma ca nu ia campionatu nici anu asta

 5. Adrian / nov. 9 2006 1:23 am

  Roma IA campionatul! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s