Skip to content
septembrie 7, 2006 / Adrian

sharapova tipa

Maria Sharapova are tenisul la picioare. Si nu ma refer neaparat la performantele ei sportive. Rusoaica si-a creat o imagine aproape impecabila, de altfel sint convins ca are o echipa impresionanta de PR in spate. Semneaza contracte publicitare consistente, si o face mai des decit cistiga turnee, stie sa tina la distanta presa de scandal, dar in acelasi timp stie si cum s-o foloseasca.

Isi alege cu grija momentele in care socheaza, dar cind o face, ii iese din plin. Nu s-a sfiit sa se declare mai mult americanca decit rusoaica, motiv pentru care a fost inclusiv fluierata la un turneu din Moscova. A replicat ca asta n-o afecteaza prea mult. Normal, banii vin din US. Apropo de bani, a recunoscut franc(i) ca joaca tenis in primul rind ca sa faca avere. „Niciodata nu poti sa spui ca ai suficienti bani, iar eu pot cistiga mai mult decit cistig acum”.

Ce mai sare in ochi la Sharapova? Sau in urechi? Faptul ca tipa in timpul meciurilor, atunci cind loveste mingea. Nu-i o noutate la jucatorii de tenis, insa Maria a facut deja o arta din asta. Astfel ajung si la ideea postului. In sferturile de la US Open, Sharapova a intilnit-o si a batut-o cu 7-6, 7-6, pe Tatiana Golovin. Ei bine, la un moment dat, Golovin a mers la arbitrul de scaun si l-a rugat sa-i transmita Sharapovei sa… nu mai tipe asa de tare! Cred ca e un fapt unic in istoria tenisului.

„Cred ca era cam galagie acolo. Nu cred ca era nevoie de tot volumul ala. Adica, nu stiu daca loveste mingea mai bine doar pentru faptul ca geme asa”, a comentat dupa meci Golovin. Replica rusoaicei? „Nu-mi fac griji pentru asta”.

Conform ultimului sondaj, 99 la suta dintre barbati sint de-a dreptul incintati de sunetele Mariei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s