Skip to content
septembrie 4, 2006 / Adrian

ghinionul romanilor

Se vorbeste despre nesansa nationalei Romaniei, care a primit doua goluri intr-un minut de la bulgari. Si din nou, aceleasi teorii, cum ca toate ni se intimpla numai noua. Ca pierdem mereu in prelungiri, ca avem numai ghinion, ca soarele nu ne zimbeste, ca soarta ne e potrivnica. Vezi de aia am pierdut la Copenhaga, cu Danemarca, in prelungiri, de aia ne-a batut Portugalia in prelungiri la Euro 2000, de aia a pierdut Steaua cu Boro, in prelungiri, etc, etc. De aici, ar rezulta ca sintem blestemati.

Cred ca sint o gramada de exemple care demonstreaza ca romanii sufera de orice, numai de ghinioane de acest tip nu. Numai pe englezi i-am batut de doua ori asa. Dan Petrescu si cu Ganea au marcat in minutul 90 al ultimelor doua meciuri directe dintre Romania si Anglia, incit cred ca englezii ii injura si acum. Nu mai departe de citeva saptamini, Rapidul a eliminat pe Sarajevo fix in minutul 90 si un pic. Pina si in celebrul meci cu Suedia din ’94, Raducioiu a marcat cind nu prea mai speram ca vom mai egala. Episoadele astea se uita repede. Cum ar veni, cind se intimpla pentru noi, e bine. Invers, nu e voie.

La US Open 2006, ca tot imi sufoc eu prietenii cu pasiunea mea pentru tenis, a fost un meci oarecare dintr-un tur oarecare, dintre doi jucatori oarecare. Soderling si Wavrinka. Primul a avut 2-0 la seturi, 6-5 in al doilea si doua mingi de meci. N-a transformat nici una, jocul s-a intors, iar Wavrinka a cistigat setul, pe urmatoarele doua, si implicit meciul.

Nu exista ghinioane. It`s not over `till the old lady sings 😉

Aici, un articol din SPT pe aceeasi tema 😀 (nu, habar n-are ca i-am pus linkul)

Reclame

3 comentarii

Lasă un comentariu
 1. biglebowski / sept. 5 2006 5:16 pm

  Good point. Si sunt multe alte (contra)exemple, numai ca, asa cum spuneam si in alta parte, e mai usor sa ne autovictimizam, sau, dupa caz, autoflagelam.

  P.S. Savuros blogul lui Tursunov!

 2. Adrian / sept. 6 2006 11:20 pm

  Sint curios daca Tursunov o sa ramina cu ceva impresii bune de blog si dupa vizita la Bucuresti. Multumesc de vizita, te mai astept!

  A, cum merge la Hattrick? 😉

 3. biglebowski / sept. 7 2006 10:39 am

  Hattrick is history 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s